У Чернігівській області завершено сталеву будівлю для компанії-виробника сирів та іншої молочної продукції. 

Технологія виробництва молочних продуктів передбачає наявність спеціалізованих приміщень: дільниця з приймання молока, основний виробничий цех, дільниці фасування, камери посолу й обсушування та камера дозрівання (під час виробництва сиру), камера готової продукції тощо. Для забезпечення технологічного процесу, а також для захисту від агресивного впливу під час виробничих процесів, приміщення повинно мати відповідне оснащення та покриття поверхонь. Перед LLENTAB була поставлена задача побудувати багатофункціональну виробничу будівлю для переробки молока, поділену на функціональні приміщення та із внутрішнім оздобленням згідно технологічних вимог. 

Загальна площа будівлі становить понад 1200 м2 та представляє собою цех з переробки молока, що складається з декількох приміщень всередині. Наприклад, камера посолу сира має агресивне середовище, тому була оснащена покриттям із нержавіючої сталі всередині кімнати. Ще декілька приміщень мають спеціальне покриття foodsafe – що забезпечує збереження технології виробництва та відповідність санітарним та температурним вимогам. 

Виробництво продуктів харчування передбачає створення особливих умов. Сталеві будівлі LLENTAB точно адаптовані до індивідуальних потреб та очікувань клієнтів.