У Полтавській області завершено будівництво унікальної складської будівлі-морозильника на 1 500 тонн з температурним режимом до -35 °С. Загальна площа складає 4 044 м2. Замовник – один з провідних виробників ковбасних та м’ясних виробів в Україні.  

Тож зустрічайте, сталева будівля для харчової промисловості у повному виконанні компанією LLENTAB поєднує особливі технологічні рішення: камери шокової заморозки, виробнича зона, сучасні докові системи, перекриття другого поверху та ін. Всередині будівля поділена на зони, тому покрівля виконана на різних рівнях по висоті. Враховуючи ці особливості, була використана комбінація різних типів утеплення стін та даху, наприклад, сендвіч панелі з різною товщиною утеплювача, від 60 мм до 200 мм.  

Компанія LLENTAB має міцні партнерські відносини з Групою Компаній «Глобино» і це вже четверта будівля для цього клієнта, починаючи з 2020 року. Збільшення та модернізація виробничих потужностей забезпечує сталий розвиток і вже вивели корпорацію в лідери українського продовольчого ринку.